Wil jij ook een betere coach worden?

De razend populaire film “Everything Everywhere All At Once” is niet zomaar een fantastische cultfilm, die science fiction mixed met filmstijlen als Kung Fu, Comedy en Quentin Tarantinesque scenes! Nee, er zitten zoveel diepere lagen in deze film dat we speciaal voor life style coaches deze online cursus hebben opgezet. Het narratief van deze film leent zich namelijk uitstekend om jou te trainen zodat jij jouw coaching eenvoudig en illustratief kan verdiepen. Je kan mensen echt helpen en mooier maken en wij helpen jou het maximale eruit te halen!! Het raakt je gewoon in al je chakra’s. 

Celine zei over onze cursus: “Dit is de eerste keer dat ik zoveel meer diepgang kan geven. Een oceaan van liefde gaat open.” 

Word de best betaalde EEAAO (Everthing Everywhere All At Once) coach

Tijdens deze coach the coach training leer je de 3 niveaus en techniekframeworks die we speciaal voor jou ontwikkeld hebben op basis van EEAAO. Je leert familie opstellingen om de diepte van relaties in een gezin te onderzoeken, open deuren platitudes programmeren bij je cursisten zodat ze ” eerst van zichzelf leren houden, voordat ze van anderen kunnen houden” en nog vele andere. Ons superplus pakket maakt je een gecertificeerd EEAAO coach zodat je elke cent uit je cursisten haalt die daardoor een rijk en vervuld leven hebben! Wat mooi!

Klaar voor onze speciale aanbiedingen? Bestel nu en wordt EEAAO coach!

Basiscursus inclusief familieopstellingen voor slechts 9.999 euro

Pro Coach cursus inclusief open deuren framework voor slechts 14.999 euro

Gecertificeerd EEAAO coach voor slechts 16.999 euro Je krijgt maar liefst 40% korting op onze normale prijs